Omdat we goed beseffen dat we niet alle wijsheid in pacht hebben binnen de bedrijfsgrenzen van ons eigen De Zuit, sparren we met grote regelmaat met ervaren consultants uit ons netwerk. Onze flexibele schil. In het Cultuurhuis Heerlen.

Dat heeft o.a. geleid tot een aanscherping van onze dienstverlening (waarin kan De Zuit zich écht onderscheiden?) met als direct gevolg daarvan een andere presentatie van onze kennis en kunde op onze website (waar kunt ú De Zuit voor bellen?).

En als we onszelf op die manier weer een beetje fijn geslepen hebben, dan toetsen we het resultaat daarvan natuurlijk opnieuw bij enkele consultants uit die flexibele schil. Opnieuw in het Cultuurhuis Heerlen, natuurlijk. En ook de op- en aanmerkingen / suggesties uit die sessie worden weer door ons verwerkt. Natuurlijk. Met (dit keer) veel dank aan Jan Poolen en Jos Jessen voor hun tijd en terugkoppeling.

Collegiale toetsing from De Zuit on Vimeo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s