In 2018 heeft De Zuit een zevendelige masterclass georganiseerd onder de titel “Demonstrating Mastership”. Het centrale thema was “Visie en leiderschap in een veranderende wereld”. Onder de bezielende aansturing van Titus Spitzen van IC&D zijn 11 deelnemers van zowel De Zuit als consultants en ondernemers uit ons relatienetwerk met de diverse aspecten van dit thema aan de slag gegaan.

DSC_0361

Op maandag 26 november hebben we een extra afrondende sessie georganiseerd waarin de deelnemers aan elkaar hun eigen ervaringen met het in praktijk brengen van het geleerde hebben gepresenteerd. Wat natuurlijk weer uitnodigde tot constructieve inhoudelijke discussies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s