Welke plannen we ook hadden, 2020 werd een ander jaar dan gedacht. Maar daarin stonden we niet alleen. Nu zijn we in 2021 aanbeland en gaan we alsnog de stappen zetten die ons eigenlijk in 2020 hadden voorgenomen en ook daarin staan we niet alleen.

Om onze initiatieven op het vlak van Functioneel Beheer te promoten hebben we in samenwerking met Robert Borkes van KnowledgeTrack een webinar over dit thema en de relatie met datakwaliteit en veiligheid georganiseerd. Een klein stapje als begin met de intentie tot meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s