Natuurlijk zijn de gevolgen van Covid-19 ook niet aan De Zuit voorbij gegaan. Wij waren gewend om al onze activiteiten van aangezicht tot aangezicht te doen. Persoonlijk, bij elkaar, samen in één ruimte. Dus ook wij hebben op sommige vlakken onze manier van werken moeten aanpassen. Geen probleem, gewoon even wennen.

Zo hebben we in de eerste helft van 2021 diverse webinars georganiseerd, zowel zelfstandig als De Zuit als ook in samenwerking met Knowledgetrack. Diverse onderwerpen, zoals Vertrouwen, Uitbesteding, Functioneel Beheer, Informatiemanagement en BiSL-Next zijn de revue gepasseerd. Voor een steeds wisselend publiek en met wisselende doelstelling: soms educatief, soms als een online training en een andere keer weer puur om een open discussie met vakbroeders en -zusters te voeren.

In alle gevallen hebben we het met veel plezier en succes gedaan. En dat gold ook voor de deelnemers, voor zover wij hebben kunnen vaststellen.

Desondanks verheugen we er ons op om vanaf nu ook weer evenementen “in levende lijve” te kunnen organiseren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s