Natuurlijk werkt De Zuit graag samen met partijen en personen die in dezelfde markt actief zijn als wij en waar beide partijen er vertrouwen in hebben dat er over en weer toegevoegde waarde geleverd kan worden waar voor alle betrokkenen iets positiefs uit valt te halen.

Stepco

Stepco levert diensten op het gebied van Cyber Security, Cloud en Workplace management en focust op MKB+ klanten in de Euregio. Wij zorgen voor jouw business, door je IT-omgeving te beschermen en veilig te houden. Hoe we dit doen? Door altijd up-to-date te zijn, altijd te verbeteren én door meerwaarde toe te voegen. Dit doen wij in vier stappen. Scan IT, Secure IT, Run IT en Help IT (https://www.stepco.com/werkwijze/)

Stepco_logo_liggend_CMYK

Mediaan – Conclusion 

The Mediaan team combines digital, business and organizational expertise that will take you from where you are now to where you want to be. Medianers believe that technology can make a difference in every business, generating clear competitive advantages no matter the industry. Get to know Mediaan.

Mediaan Conclusion

Privacy Clear

Privacy Clear, ooit gestart als Bauduin Consultancy, is gestoeld op een stevig track-record in de IT, met een accent op commerciële waarde. Privacy Clear heeft zich met name toegelegd op thema’s die betrekking hebben op AVG/GDPR.

logo-web-privacyclear

Vakopleiding Functioneel Beheer 

Functioneel Beheer is een van de wezenlijke onderdelen van onze Regie dienst. Vanaf 2020 werkt De Zuit nauw samen met Daniël Brouwer van Vakopleiding Functioneel Beheer. Daniël, consultant, trainer en Lean Six Sigma Master Black Belt gecertificeerd, is de schrijver van Hét Handboek voor de Functioneel Beheerder. De samenwerking zorgt ervoor dat we op het vlak van Functioneel Beheer klanten een compleet pakket aan kunnen bieden, van Quick Scan, Workshop, Actieplan en  Transitie begeleiding tot (in huis) Opleiding & Training.

Logo-Daniel-Brouwer

SIT bc

Op het vlak van IT security is SIT bc onze aanbevolen partner. De werkwijze: altijd de business centraal stellen, focus op het managen van risico’s met als doel te komen tot een goeie governance.

logo sitbc