Natuurlijk werkt De Zuit graag samen met partijen en personen die in dezelfde markt actief zijn als wij en waar beide partijen er vertrouwen in hebben dat er over en weer toegevoegde waarde geleverd kan worden waar voor alle betrokkenen iets positiefs uit valt te halen.

Vakopleiding Functioneel Beheer 

Functioneel Beheer is een van de wezenlijke onderdelen van onze Regie dienst. Vanaf 2020 werkt De Zuit nauw samen met Daniël Brouwer van Vakopleiding Functioneel Beheer. Daniël, consultant, trainer en Lean Six Sigma Master Black Belt gecertificeerd, is de schrijver van Hét Handboek voor de Functioneel Beheerder. De samenwerking zorgt ervoor dat we op het vlak van Functioneel Beheer klanten een compleet pakket aan kunnen bieden, van Quick Scan, Workshop, Actieplan en  Transitie begeleiding tot (in huis) Opleiding & Training.

Logo-Daniel-Brouwer

Slagkracht

Wil je als uitbestedende organisatie ná de uitbesteding een succes maken van je outsourcing en worstelingen met je uitbestedingspartner (en dus teleurstelling) voorkomen? De master opleiding Sourcing, Regie & Demandmanagement van Slagkracht wijst je een weg uit dit moeras.

Slagkracht_Outsourcing.nl_Regie_en_Demand_Management

Voor de bewustwording van de noodzaak van goede regie en demandmanagement is het nuttig om eens kennis nemen van enkele artikelen op de WIKI pagina van Slagkracht.

Xillion

In Zuid-Limburg is Xillion de ideale partner voor IT-oplossingen voor het MKB als virtuele beheerafdeling, met software en beheer onder één dak.

logo xillion

Conclusion Zuyd

Conclusion is sinds 2013 ook in Zuid Limburg gevestigd en maakt sinds 2015 als een van de “founding fathers” deel uit van de Brightlands Smart Services Campus te Heerlen. Sinds begin 2018 heeft de eenheid op de campus de status van een zelfstandige unit binnen Conclusion gekregen, genaamd:

conclusion zuyd logo

Privacy Clear

Privacy Clear, ooit gestart als Bauduin Consultancy, is gestoeld op een stevig track-record in de IT, met een accent op commerciële waarde. Privacy Clear heeft zich met name toegelegd op thema’s die betrekking hebben op AVG/GDPR.

logo-web-privacyclear

SIT bc

Op het vlak van IT security is SIT bc onze aanbevolen partner. De werkwijze: altijd de business centraal stellen, focus op het managen van risico’s met als doel te komen tot een goeie governance.

logo sitbc