De dienst I&T Navigatie van De Zuit richt zich op de uitdagingen waar u voor staat bij het bepalen van de benodigde vernieuwingen en verbeteringen van de informatievoorziening en de ondersteunende technologie voor uw organisatie.

. . . Waar moeten we naar toe? . . . Wat is daar voor nodig?  . . . Wat gaat ons dat opleveren?  . . . Hoe komen we daar?

Een frisse blik vanuit een bedrijf met vakmensen met veel ervaring bij het maken van Roadmaps en de uitvoering daarvan is dan een prima hulpmiddel. Het IT landschap verandert in hoog tempo, dus wat nodig is, is als een goed navigatiesysteem dat organisaties tijdens de reis op het doel gericht houdt en voortgang oplevert, ook als het wegennet onderweg verstoord raakt of de route verandert.

Het op weg gaan, de in de Roadmap geadresseerde uitdagingen het hoofd bieden én zorgen dat de veranderingen ten uitvoer worden gebracht, dat is I&T Navigatie. De nadruk van het keuzeproces ligt op de functionaliteit van informatie, software en services, hardware krijgt meer en meer het karakter van commodity (en kan steeds vaker als dienst worden ingekocht).

Het realisme dat er wel veel innovatieve oplossingen beschikbaar zijn is belangrijk, want de praktijk is: zó veel keuzes, zó veel te nemen beslissingen & zó weinig tijd. Uiteindelijk is de enige die gaat kiezen u zelf.  De investeringen in mensen, processen en technologie zijn integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering.

Het is belangrijk om een aantal zaken in gedachte te houden:

  • richt op de eisen die vandaag bekend zijn, met de vinger aan de pols van de toekomst
  • het is niet altijd nodig de meest geavanceerde oplossing te kiezen, het gaat om de waardestijging
  • blijf realiseren dat oplossingen nooit 100% dekkend zijn met wat men wil, pas op voor sub-optimalisatie.

dienst navigatie stroken schemaDe dienst I&T Navigatie levert 3 antwoorden op de volgende vragen:

  1. waar staan we nu?
  2. waar willen we naartoe?
  3. hoe komen we daar?

De beantwoording van die 3 vragen levert een realistische I&T Roadmap op. De I&T Roadmap geeft u vooral inzicht in uw keuzes, de impact én echte invloed op uw vernieuwing. Daarmee heeft u een tool in handen die helpt resultaten te bereiken.

De Zuit biedt u ervaring, inzicht en overzicht, om tot de juiste Roadmap te komen. We maken en gebruiken de tools die behulpzaam, effectief en efficiënt zijn, alles gericht op resultaat, tempo en kwaliteit. En wij bieden u leiding, sturing en advies bij de uitvoering.

N.B.: De Roadmap mag natuurlijk geen vrijbrief worden om leuke nieuwe technologieën in te voeren die niet voldoende zakelijke waardes hebben.

NAAR BOVEN