Een succesvolle, bloeiende en groeiende Smart Services Campus levert een significante bijdrage aan een stabiel groeiende ICT branche in onze regio. Daarom proberen we vanuit De Zuit ons steentje bij te dragen aan het ontwikkelen van de campus, ook op terreinen die net “naast” ons eigen vakgebied liggen, maar er wel raakvlakken mee  hebben. Pieter van den Ende leverde, onder vlag van de KNVI, een casus aan voor studenten accountancy van Zuyd Hogeschool en jureerde de oplossingen achteraf mee. Rob Jacobs vermeldt het op LinkedIn (om zijn bericht te lezen, volg de link door op onderstaande foto te klikken).

KNVI accountancykandidaten

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s