Een van de kern competenties van De Zuit is nog altijd het voeren van Regie over IT dienstverlening. Een belangrijk onderdeel hiervan, zeker uit oogpunt van de gebruikersorganisatie van de klant, is Functioneel Beheer.

Kort voor de jaarwisseling 2019 – 2020 hebben we met Daniël Brouwer van Vakopleiding Functioneel Beheer afgestemd hoe we vanaf 2020 gezamenlijk onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn op het vlak van Functioneel Beheer. Daniël, naast ervaren trainer ook Lean Six Sigma Master Black Belt, brengt consultancy en opleidingsexpertise mee, De Zuit geeft praktisch invulling aan Functioneel Beheer door middel van het leveren van diensten of beschikbaar stellen van ervaren en vakkundig personeel.

danielebrouwer_zwartwit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s